Фирма „Пул Сервиз Варна“ ЕООД е  бързоразвиваща се компания, специализирана в изграждане, реконструкция, поддръжка на басейни, СПА центрове, жилищни, административни и хотелски сгради и комплекси. Развиваща своята дейност в цялата страна, с офис в град Варна.

           „Пул Сервиз Варна” ЕООД предоставя пакет от услуги по избор на клиента и съдействие на екип от квалифицирани специалисти, които да се грижат за оптималната организация, доброто стопанисване, управление и поддръжка на договорените обекти.

  • Абонаментна поддръжка на басейни, СПА центрове;
  • Абонаментна техническа поддръжка на жилищни, административни и хотелски сгради и комплекси;
  • Доставка на препарати и оборудване за почистване и поддръжка на басейни,СПА центрове, фонтани.

            В компанията работи екип от специалисти, квалифицирани в областта на управлението и поддръжката на басейни, СПА центрове, жилищни, административни и хотелски сгради и комплекси. Разполагаме с авариен екип, готов да реагира в рамките на до 2 часа от подаден сигнал .

Фирмата разполага с добре организирана дистрибуторска мрежа, с която се стараем да покрием все по голяма територия, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти.

С добрата си работа развихме приятелски и партньорски взаимоотношения с E.NEXT и Тarkett. И двете компании са с дългогодишен опит в своите сфери на работа:

Е.NEXT (https://enext.bg/) International Electrotechnical Group е един от водещите производители на електротехника на територията на Източна Европа и страните от бившия ОНД. Структурата на Интернационалната електротехническа група обединява мрежа от фирми в Полша, България, Румъния, Украйна и Молдова. На българския пазар компанията предлага комплексни електротехнически решения за частния сектор, малкия и средния бизнес.

Tarkett  www.tarkett.com, световен производител на подови настилки за обществени сгради, жилищни, спортни съоръжения и индустрията.

        „Пул Сервиз Варна” ЕООД разполага с голям продуктов асортимент, собствен склад и автопарк. Ако все пак не намерите търсеното от Вас на нашия сайт, моля свържете се с нас, може да разполагаме с това което Ви трябва или да Ви го доставим.